marți, 9 martie 2010

De la targ!

Sambata, am tot facut 13-14 patruland prin casa, cu ochii pe geam doar-doar o sta ninsoarea. Pana la urma n-am mai avut rabdare si am zis sa dau o tura pe la Palatul Sutu ca pe baba"" numarul 6 nu puteam conta prea mult sa fie rezonabila si sa priceapa ca fusese programat un targ, ca Andra si Razvan se straduisera sa iasa totul bine si acum fulgii de zapada, in zapaceala lor dadeau totul peste cap.
La fata locului ....cativa expozanti curajosi si Andra si Razvan inghetati bine, dar cu zambetul pe buze ...Au aparut si ceva vizitatori zgribuliti ....
In concluzie nevoie mare de o relatie la departamentul ierarhic superior al  "babei" ca sa fie inlocuita macar pentru o zi cu ....altcineva, o duduie mai prezentabila!
Nu stiu cine a aranjat dar duminica  a fost o zi superba asa ca ori am nimerit o "baba" adepta a chirurgiei estetice ori am avut onoarea sa facem cunostinta chiar si numai pentru scurt timp cu duduia primavara!
Oricum a fost un moment in care am apreciat descoperirea maselor plastice pentru ca ma pregatisem cu tot felul de folii protectoare, hotarata ca indiferent de conditiile meteo a doua zi sa fiu pe "baricade". Asa ...de amorul artei!
Asta cam suna a " dupa razboi, multi viteji....". Mai e rost de vreo vijelie sa verificam?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu