duminică, 22 august 2010

Hipnoza

Priveste cu atentie si fara sa clipesti intr-un punct fix sau poti urmari cu privirea miscarea pendulului… Si pe masura ce pastrezi privirea asa, poti sa simti cum ochii ar vrea sa se inchida…Permite-le ochilor sa se inchida si observa cat de confortabil te simti, acum, cu ochii inchisi…Si ti se poate parea ca pleoapele sunt atat de grele incat nu le poti ridica si e o stare de relaxare foarte placuta si pe masura ce inspiri si expiri, usor…. te simti din ce in ce mai confortabil, mai bine. … Si poti trai starea aceasta placuta, de relaxare fie ca o plutire si ti se va parea ca te poti ridica precum un balon usor, fie o poti simti ca pe o greutate placuta, ca o scufundare…. si orice ai simti este bine…si nu trebuie sa faci nimic…doar sa lasi sa se intample…

Unu! Doi! Trei! Desteptarea! Hipnoza-hipnoza dar la ramele mele cine se mai uita ?!



Rama foto
Lemn, piele ecologica, hartie lacuita, aplicatie metal, margele
Dim rama aprox.- 16x20cm
Dim. fotografie aprox.10x15cm
Pret 20 lei

6 comentarii:

  1. "La ramele mele cine se mai uita"...si cumpara,minunate chestii si dichisuri?!
    Ne vedem pe 4 septembrie,mi-a placut sa fim vecine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Diana.
    Ne vedem pe 4 septembrie. Spor la lucru pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  3. moama, nico, ce tare esti: si un episod de hipnoza si niste minunatii pictate! imi place si mai mult de tine! te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  4. Moama, Cris, sa stii ca ti-am multumit asertiv la comentariul de la cealalata postare ca sa nu zica madalina ca si-a racit degeaba gura cu noi.
    Acum, ia spune tu, comentariile le-ai facut inainte sau dupa ce ai citit postarea cu hipnoza? Ca sa stiu daca tine figura cu transa si s-o mai folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. daaa, asertivitate maxima: "Multumesc"... ma intreb ce mi-ai fi spus non-asertiv... poate:"Stiu!" :))

    deja mi-e dor de tine. pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Cris, am postat cerceii primiti de la tine pe blog! Prea erau super ca sa nu ma dau in stamba cu ei! Si ti-am respectat si drepturile de autor!

    RăspundețiȘtergere